Alatan Laman

Untuk kemudahan anda, kami telah menyediakan direktori pautan kepada aplikasi sesawang PERCUMA yang boleh menjadikan pengalaman anda di MyHerbalife.com lebih seronok dan penuh maklumat.

Alatan Internet yang mudah dimuat turun ini menyokong sesetengah daripada cirri dan fungsian kami yang lebih maju (seperti muat turun video, bunyi dan dokumen) tetapi tidak diperlukan untuk penggunaan biasa dan keseronokan anda semasa melayar laman web.
 

Acrobat:reg; Reader:reg;
Adobe's free Acrobat Reader membenarkan anda memuat turun, melihat dan mencetak dokumen format-PDF yang berkualiti tinggi.

Excel Viewer
Jika anda tidak mempunyai Microsoft Excel, Microsoft Excel Viewer ialah program percuma yang membolehkan anda membaca kandungan lembaran kerja Excel.

Flash Player
Flash Player membenarkan anda mengalami grafik animasi yang memikat mata di Internet.

PowerPoint Viewer
Jika anda tidak mempunyai Microsoft PowerPoint, Microsoft's PowerPoint Viewer adalah program percuma yang akan membantu anda membaca kandungan dokumen PowerPoint.

QuickTime Player
Plug-in QuickTime Player membenarkan anda menonton video format QuickTime, kesan animasi, bunyi dan grafik. Untuk memastikan kualiti pengalaman anda, kami mengesyorkan anda memuatturunkan versi terbaru.

Windows Media Player
Windows Media Player percuma ini ialah aplikasi Microsoft yang membenarkan anda menonton penstriman video dan audio di Internet.

Herbalife adalah Ahli Berbangga dengan Persatuan Jualan Langsung dan Penandatangan DSA Kod Etika


ms-MY | 16/07/2019 16:26:46 | NAMP2HLASPX04