Hubungi Kami

Berminat dengan Herbalife Nutrition Dan Ingin Tahu Dengan Lebih Lanjut?

Herbalife Nutrition menawarkan semua orang peluang untuk menjalani gaya hidup yang lebih sihat dan lebih aktif. Untuk mempelajari dengan lebih lanjut sila lengkapkan borang carian hubungan Ahli Bebas Herbalife Nutrition agar kami boleh menghubungkan anda melalui Ahli Bebas tempatan.

Apabila anda memerlukan jawapan atau bantuan, sokongan yang anda patut terima sentiasa tersedia.

Tanya Ahli Bebas Anda

Sama ada anda mempunyai soalan mengenai produk atau berminat dalam Peluang Perniagaan Herbalife Nutrition, kami menggalakkan anda agar berbual dengan Ahli Bebas Herbalife Nutrition tempatan anda. Mereka berdedikasi terhadap menjawab soalan anda dan menyediakan maklumat pakar yang anda perlukan. Hubungi sahaja mereka melalui telefon.

Sama ada matlamat anda adalah untuk mengurangkan berat badan anda, untuk menjadi lebih sihat, atau meningkatkan tahap tenaga anda, Ahli Bebas peribadi anda akan menyusunkan satu program hanya untuk anda. Mereka akan bersedia untuk menjawab sebarang soalan, dan membantu memberi motivasi, menggalakkan dan meraikan setiap kejayaan anda.

Untuk menemui produk Herbalife Nutrition yang sesuai untuk anda, dan untuk mengetahui maklumat lebih lanjut mengenai peluang unik ini, sila kongsi butiran hubungan anda agar Ahli Bebas boleh menghubungi anda sama ada melalui telefon atau e-mel.

Hubungi Herbalife Nutrition Malaysia

Telefon Herbalife Member Services Malaysia

Untuk semua produk Herbalife Nutrition dan pertanyaan Ahli Bebas Herbalife Nutrition sila hubungi kami di:

Sila telefon kami di +(603) 2706 9888

Waktu Bekerja: 10.00 pagi hingga 6.30 petang (Isnin – Jumaat)

10:00 pagi hingga 3:00 petang (Sabtu)

Kirimkan surat anda kepada Herbalife Nutrition Malaysia

Herbalife Products Malaysia Sdn Bhd (282141-M) AJL 931586,

Grand Floor, Plaza See Hoy Chan,

Jalan Raja Chulan,

50200 Kuala Lumpur

Malaysia

Lokasi Herbalife Nutrition di seluruh dunia

Temui Ibu Pejabat tempatan Herbalife Nutrition di sini:

Direktori lokasi Herbalife Nutrition di seluruh dunia  

Hubungan e-mel

Kepuasan anda adalah segalanya kepada Herbalife, dan kerana itulah kami ingin memastikan anda menerima jawapan yang tepat dan diperibadikan. Memandangkan respons emel selalunya pendek, tidak memuaskan atau tidak lengkap, kami amat tidak mencadangkan. Sebaliknya kami ingin menumpukan kepada perkhidmatan pelanggan yang bermakna, sebaiknya melalui perbualan peribadi dengan Ibu Pejabat Herbalife Nutrition atau Ahli Bebas Herbalife Nutrition tempatan anda.

Hubungan Media

Jika anda ahli media dan mempunyai pertanyaan akhbar untuk Malaysia, sila hubungi kami di sini. Atau jika anda mendapat keputusan yang hebat setelah menggunakan Herbalife Nutrition dan ingin berkongsi kisah anda, sila juga hubungi kami di emel ini. Anda bagaimanapun secara hormatnya diminta agar mengelakkan menghubungi PR Terdekat untuk pertanyaan produk.

Subashni Sundarasan
Hal Ehwal Korporat, Pengurus Kanan
Emel: subashnis@herbalife.com