say yes to good nutrition road show

KATAKAN YA KEPADA NUTRISI YANG BAIK 2.0

TANDAKAN KALENDAR ANDA SEKARANG

Terima kasih atas sokongan anda pada Herbalife Nutrition #SayYesToGoodNutrition pada Disember 2022. Kempen ini mendapat sambutan yang menggalakkan daripada ahli Herbalife Nutrition dan orang ramai. Disebabkan permintaan ramai, Herbalife Nutrition #SayYesToGoodNutrition 2.0 akan kembali. Tandakan kalendar anda sekarang dan jangan lepaskan peluang ini!

TARIKH: 18hb (Sabtu) & 19hb (Ahad) 2023

MASA: 7.00 pagi hingga 11.00 pagi (waktu operasi gerai mungkin berbeza-beza)

talk to our wellness coach

BERBICARA DENGAN JURULATIH KESIHATAN KAMI DAN KETAHUI LEBIH BAIK KEADAAN KESIHATAN ANDA

Anda dialu-alukan untuk bertemu dan bercakap dengan jurulatih kesihatan kami lebih 200 lokasi di seluruh negara. Sampel Campuran Teh dengan Hibiscus - Perisa Buah Pic PERCUMA akan dihidangkan dan penilaian kesihatan PERCUMA akan dijalankan oleh jurulatih kesihatan kami yang mesra dan terlatih.

Anda dapat memahami keadaan kesihatan semasa anda melalui penilaian kesihatan. Selain itu, jurulatih kesihatan kami boleh mencadangkan kepada anda beberapa program untuk memenuhi keperluan khusus anda, sama ada matlamat anda adalah penurunan berat badan atau mengamalkan tabiat yang akan membawa kepada gaya hidup yang lebih sihat dan aktif. Oleh itu, jangan lepaskan peluang dan jumpa anda di sana!

mesh drawstring bag

MENANGKAN DIRI ANDA DENGAN BEG SERUT MESH HERBALIFE NUTRITION*

Pelanggan yang mengimbas dan melengkapkan kaji selidik #SayYesToGoodNutrition akan secara automatik layak untuk menyertai cabutan bertuah dan berpeluang memenangi Beg Serut Mesh Herbalife Nutrition* yang eksklusif.

*Lain-lain terma dan syarat terpakai.

say yes to herbalife nutrition healthy breakfast v2

KENAPA HERBALIFE NUTRITION?


Herbalife Nutrition ialah syarikat pemakanan global dengan tujuan untuk mengubah kehidupan orang ramai secara positif. Sejak tahun 1980, kami telah menjalankan misi untuk meningkatkan tabiat pemakanan di seluruh dunia dengan produk pemakanan yang lazat dan disokong sains yang membantu orang ramai mendapatkan keseimbangan pemakanan sihat yang betul.

Sama ada ia adalah kocak protein pengganti makanan terkemuka industri kami yang terdapat dalam berpuluh-puluh perisa, atau produk teh, gaharu, tenaga, kecergasan dan pemakanan luar kami, kami memenuhi pelbagai keperluan pemakanan harian, menawarkan pilihan kepada pengguna di lebih 90 negara. 
 

no 1 in meal replacement and protein supplement combined

#1 di dunia dalam Gabungan Penggantian Makanan dan Tambahan Protein

no 1 in weight management and well being lockup

#1 di dunia dalam Pengurusan Berat Badan dan Kesejahteraan

4 million of  shakes

4.8 juta protein shake Herbalife Nutrition diambil setiap hari

over 300 of scientists

Lebih 300 saintis termasuk 43 daripada PHD

over 90 countries worldwide

Tersedia di lebih 90+ negara