Bersemangat & Didorong Tujuan

Passionate and Purpose Driven

Sertai Hari Ini

Sertailah komuniti Herbalife Nutrition yang didorong oleh tujuan. Kongsilah semangat anda dengan berjuta-juta penggemar yang sehaluan dengan anda di seluruh dunia dan sama-sama mencapai misi kami untuk memperbaiki kehidupan mereka yang berada di sekeliling kita.

Anda akan bermanfaat daripada latihan dan sokongan pakar, disertai keyakinan mengetahui bahawa semua produk kita telah diperbuat dan disokong oleh saintis nutrisi terkemuka.

Terokailah manfaat lengkap peluang perniagaan Herbalife Nutrition – seperti jaminan standard emas kami yang menawarkan kos permulaan perniagaan yang rendah, di samping bayaran balik untuk semua produk yang dikembalikan. Baca dengan lebih lanjut di bawah.

 

 

Gold Standard Guarantee

Jaminan Piawai Emas

Komitmen Piawaian Emas kami bertujuan untuk membantu anda berkembang. Ia memudahkan anda untuk bekerjasama dengan kami, bertelusan dan mampu menyediakan terma yang baik untuk menyokong matlamat perniagaan anda.

Green Checkbox

Kos Permulaan Perniagaan yang Rendah: Tiada tahap pembelian minimum atau apa-apa syarat untuk membeli alat jualan atau perniagaan.

Green Checkbox

Jaminan Bayaran Balik: 100% bayaran balik Pek Ahli Herbalife Nutrition jika keahlian dibatalkan atas apa-apa sebab dalam tempoh 90 hari.

Green Checkbox

100% bayaran balik, termasuk kos penghantaran, untuk semua produk yang tidak dijual, yang dibeli  12 bulan sebelum ini jika keahlian dibatalkan atas apa-apa sebab.

Green Checkbox

Maklumat Perniagaan Jelas: Mudah difahami, maklumat perniagaan ynag tepat berkaitan dengan potensi pendapatan, serta anggaran realistik peluang perniagaan anda.

Nutrisi Berkualiti

Kami berusaha untuk menghasilkan produk nutrisi yang terbaik di pasaran, dengan bahan-bahan yang paling berkualiti, untuk membantu pelanggan kami mencapai matlamat kesihatan mereka. Asas kepada reputasi antarabangsa Herbalife Nutrition terdiri daripada rangkaian produk berkualiti mereka.

Quality Nutrition

Sebagai Ahli Bebas Herbalife Nutrition, anda akan menjual produk yang dibangunkan oleh saintis tersohor di dunia. Produk kami digemari ramai disebabkan kesan baik yang ditunjukkan.