Soalan Lazim

FAQ

Website Copy Section 7:

Berapa banyak masa yang saya perlu luangkan?

Anda boleh memutuskan berapa banyak masa dan usaha yang anda ingin laburkan dalam Peluang Perniagaan Herbalife Nutrition. Sama ada anda hendak mendedikasikan 40 atau 4 jam seminggu – atau secara tidak meluangkan masa langsung – ia bergantung keseluruhannya atas diri anda.

Bagaimana cara saya mempelajari tentang nutrisi?

Apbila anda menjadi Ahli Bebas Herbalife Nutrition anda akan mendapat akses kepada pendidikan komprehensif dan alat latihan untuk membantu anda mempelajari mengenai nutrisi, kesejahteraan, teknik jualan dan lebih banyak lagi.

Berapa banyak yang boleh saya untung?

Ia bergantung kepada anda… tetapi tetapkan jangkaan yang realistik. Sama ada anda memilih untuk bekerja secara sambilan atau sepenuh masa, berapa jam, banyak mana tenaga dan dedikasi yang anda berikan kepada perniagaan anda akan menentukan hasil anda. Sebelum anda membuat keputusan, sila rujuk kepada Penyata Purata Ganjaran Kasar.

Bolehkan saya membatalnya jika saya tidak menyukainya?

Jalani perniagaan anda dengan cara anda, berbekalkan kos memulakan perniagaan yang rendah – ia semuanya sebahagian daripada komitmen Piawaian Emas kami kepada Ahli Bebas. Jika Peluang

Perniagaan Herbalife Nutrition tidak sesuai untuk anda, anda boleh batalkan Keahlian anda dalam tempoh 12 bulan.

Bagaimana saya boleh bermula?

1. Lengkapkan borang atas talian.

2. Seorang Ahli Bebas Herbalife Nutrition akan menghubungi anda.

3. Lengkapkan dan tandatangani kontrak atas talian.

4. Tahniah! Anda kini Ahli Bebas Herbalife Nutrition!

Kenapa saya harus menyertai?

Mengetahui Lebih Lanjut

Dapatkan akses kepada hab pengetahuan dan acara eksklusif untuk menyokong pendidikan dan latihan mengenai produk kami dan nutrisi umum.

Menguntungi Lebih Banyak

Sesuaikan kerja dengan kehidupan anda, bantu orang lain dan buat sesuatu yang anda gemar. Nikmati peluang pendapatan pertama atau kedua dengan salah satu daripada jenama jualan langsung terkemuka di dunia.

Apakah manfaat utamanya?

1. Fleksibiliti

Tetapkan berapa jam yang ingin diluangkan dan bekerja dari mana sahaja anda pilih – peluang perniagaan yang boleh disesuaikan dengan kehidupan anda.

2. Kualiti

Kami menawarkan anda produk terbaik yang diperkukuhkan oleh kajian sains dan digunakan oleh berjuta-juta pelanggan setiap hari.

3. Komuniti

Apabila anda menyertai Peluang Perniagaan Herbalife Nutrition anda menyertai komuniti global yang telah lama bertapak – mendapat sokongan dan nasihat serta menjadi sebahagian daripada keluarga Herbalife Nutrition.

4. Ganjaran

Dapatkan akses percuma ke hab Ahli kami. Anda akan menemui tawaran dan diskaun, dan semua bahan-bahan pendidikan dan latihan untuk membantu menyokong pengetahuan produk dan nutrisi anda.