SAINS KAMI

The ScienceHerbalife Nutrition mengambil lebih daripada 300 saintis dan 50 pemegang PhD untuk memastikan pelanggan menikmati kualiti produk yang tertinggi.Herbalife Nutrition komited untuk menetapkan piawaian untuk mengukur semua syarikat nutrisi. Kami memajukan ilmu nutrisi melalui penyelidikan yang dijalankan di seluruh dunia. Sejak 2003, kami telah meningkatkan perbelanjaan penyelidikan dan pembangunan kami secara mendadak untuk memajukan proses pembangunan produk.

Man looking at flask

PAKAR SAINS & NUTRISI KAMI

Di Herbalife Nutrition, kami komited untuk memajukan sains nutrisi. Pembangunan produk Herbalife Nutrition dipandu oleh Kepimpinan Saintifik Nutrisi Herbalife yang terdiri daripada Lembaga Penasihat Nutrisi dan profesional dalam bidang nutrisi dan kesihatan dari seluruh dunia, yang mengambil bahagian dalam program pembangunan dan ujian produk syarikat.

The Herbalife Nutrition Institute

INSTITUT HERBALIFE NUTRITION

Institut Herbalife Nutrition terdiri daripada pakar terkemuka di seluruh dunia, ditugaskan untuk mempromosikan kecemerlangan dalam bidang nutrisi melalui penyelidikan dan pendidikan. Herbalife Nutrition juga menyokong penyelidikan klinikal di universiti utama untuk menyediakan sokongan saintifik untuk produk kami di negara-negara di seluruh dunia.

KOMITMEN KAMI TERHADAP KUALITI

Komitmen kami terhadap kualiti bermula dari akar umbi. Herbalife Nutrition menggunakan bahan-bahan terbaik dari seluruh dunia untuk membangunkan rangkaian produk nutrisi berkualiti tinggi kami.

PROSES 'SEED TO FEED' KAMI

Green Leafy Plant

Ramuan Hebat

Ditanam dan dituai melalui Herbalife Nutrition dan campuran ramuan berkualiti tinggi.

Nutrition Based Science

Sains berasaskan nutrisi

Produk berasaskan sains nutrisi yang telah dibangunkan bertahun-tahun.

Scientist Working On Test Tube Circular

Pengujian Teliti

Beberapa pusingan ujian Kawalan Kualiti yang ketat.

Manufactured With Care

Dikilangkan dengan Penjagaan

Pengadunan, pemampatan, pembungkusan dan pembuatan terkini.

Woman In Blue Holding A Glass

Nutrisi Diberikan Kepada Anda

Teknologi canggih untuk memantau keadaan sepanjang proses memastikan produk berkualiti tinggi.

ISO 17025 Certified

DIIKTIRAF ISO 17025

Kemudahan Herbalife Nutrition mendapat manfaat daripada teknologi terkini dan merupakan antara yang tercanggih di dunia. Semua makmal kami diperakui ISO 17025, tetapi ia tidak berhenti di situ - kami menjejaki kualiti produk sehingga akhir proses penyimpanan.