Mengenai Herbalife Nutrition

Kenapa Herbalife Nutrition

Pemimpin global dalam makanan gantian, suplemen nutrisi dan produk penjagaan kulit. Setiap hari, lebih daripada 4 juta shake Herbalife Nutrition diminum di seluruh dunia.

ccc

Pengenalan Herbalife Nutrition

Hari ini Herbalife Nutrition beroperasi di lebih 90 negara dengan lebih 8,000 pekerja di seluruh dunia. Falsafah teras Herbalife Nutrition yang menyediakan akses kepada nutrisi diperibadikan kepada berjuta orang di seluruh dunia menjadi lebih relevan pada hari ini berbanding semasa syarikat ini diasaskan pada 1980.

Founded in 1980 Thumbnail

Diasaskan di Los Angeles

90 Over Countries

Beroperasi di seluruh Dunia

Over 8000 Employees Worldwide

Pekerja dari seluruh dunia

Person-To-Person

Berjumpa Secara Peribadi

Pengalaman berjumpa secara peribadi dengan jurulatih kesejahteraan kami penting disebabkan matlamat kami. Bukan sahaja produk, kami juga memberi motivasi dan sokongan untuk meyakinkan pelanggan dan melakukan perubahan yang positif. Inilah yang kami gelar 'perbezaan pengedar' kami.

Kawalan Kualiti

Kawalan kualiti sepanjang proses perkilangan memastikan setiap produk menepati standard yang ditetapkan. Bahan-bahan dan produk diuji di lima peringkat sepanjang proses ‘benih kepada makan’. Jika ia ada pada label, ia di dalam kanister, botol atau kotak.

Traceability Thumbnail

Kami menggunakan bahan-bahan yang terbaik dan pembekal yang paling tinggi permintaannya untuk menyumberkan teh, aloe, soya dan mikronutrien di dalam produk kami. Kami menghasilkan ekstrak teh hijau kami pada fasiliti pengekstrakan botani kami di China.

Tested & Certified Thumbnail

Pelanggan Herbalife Nutrition boleh mempunyai keyakinan yang apa ada label juga terdapat di dalam produk kerana kami telah melabur dalam kepakaran, teknologi dan fasiliti yang terkini.

Science & Safety Thumbnail

Memastikan produk ini bagus untuk anda adalah tugas lebih daripada 300 saintis yang meletakkan kualiti, keselamatan dan kecemerlangan di atas segalanya.

ISO 17025-Certified

Diperakui ISO 17025 ISO 17025-Certified

Fasiliti Herbalife Nutrition disokongi teknologi terkini dan adalah antara yang termaju di dunia, Semua makmal kami diperakui ISO 17025, dan di EMEA rangkaian portfolio produk H24 diuji untuk bahan-bahan terlarang oleh LGC melalui program ‘Informed Sport’ yang terkenal di dunia. Tetapi ia tidak berhenti di situ – kami menjejak kualiti produk ke sehingga dijual.

The Science

Kajian Sains

Herbalife Nutrition menggaji lebih daripada 300 saintis dan 36 pemegang PhD untuk memastikan pelanggan mendapat produk berkualiti tertinggi. Herbalife Nutrition komited terhadap standard di mana semua syarikat nutrisi diukur. Kami memajukan sains nutrisi melalui kajian yang dijalankan di seluruh dunia. Sejak 2003, kami telah meningkatkan perbelanjaan kajian dan pembangunan kami secara dramatik untuk memajukan proses pembangunan produk.

The Herbalife Nutrition Institute

Institut Herbalife Nutrition

Institut Herbalife Nutrition, yang dianggotai oleh pakar-pakar terkemuka di seluruh dunia, ditugaskan dengan mempromosikan kecemerlangan dalam bidang nutrisi melalui kajian dan pendidikan. Herbalife Nutrition juga menyokong kajian klinikal di universiti-universiti utama untuk menyediakan sokongan saintifik untuk peroduk kita di seluruh dunia.

The Science Behind the Product

Sains di Sebalik Produk

Bagi memacu kajian dan pembangunan, Lembaga Penasihat Herbalife Nutrition kami – yang terdiri daripada lebih daripada 25 pakar terkemuka di seluruh dunia – mendidik dan melatih Ahli Bebas Herbalife Nutrition mengenai sains di sebalik produk dan juga konsep nutrisi utama.

Giving Back

Menyumbang Semula

Ahli Bebas Herbalife Nutrition dan pekerja menyumbang semula kepada masyarakat mereka. Mereka meluangkan masa mereka dan menderma kepada program yang mempromosi nutrisi baik dan gaya hidup aktif. Ramai yang melakukannya melalui organisasi bukan untung, Yayasan Herbalife Nutrition (HNF) dan rangkaian program Casa Herbalife.

Ditubuh pada 1994, Yayasan Herbalife Nutrition (HNF) didedikasikan untuk memperbaiki kehidupan kanak-kanak. HNF berkerjasama dengan organisasi di seluruh dunia untuk menyediakan nutrisi sihat untuk kanak-kanak berisiko.

Personalised Coaching

Jurulatih Peribadi

Di Herbalife Nutrition kami tidak menjual melalui kedai tetapi melalui rangkaian Ahli Bebas kami. Semua Ahli Bebas kami telah menerima program latihan tentang cara terbaik menggunakan produk kami dan mereka semua didorong oleh satu tujuan bersama – untuk menyediakan pembimbingan komprehensif dan disesuaikan mengikuti individu kepada sesiapa yang ingin menjalani hidup yang lebih sihat dan ceria.

The Nutrition Coach

Jurulatih Nutrisi

Komuniti Herbalife Nutrition di sini untuk menyokong matlamat anda dan membantu menjadikan ia suatu realiti. Jurulatih anda boleh menyediakan perkhidmatan peribadi untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Ahli Bebas kami akan menghubungkan anda dengan mereka yang mempunyai matlamat sama serta menyediakan sokongan, nasihat dan motivasi yang diperlukan oleh anda untuk mecapai matlamat.

Pasukan Penajaan Kami

Our Sponsorships Teams

Herbalife Nutrition menaja lebih 190 acara sukan, pasukan dan atlet di seluruh dunia, termasuk lebih 60 atlet teratas dan pasukan di Asia Pasifik. Antara pasukan yang ditaja Herbalife Nutrition termasuk: Kelab bola sepak LA Galaxy yang berpangkalan di AS, pasukan bola sepak wanita Sepanyol Divisyen Premier Atlético Madrid, pasukan hoki ais Republik Czech HC Plzen dan kelab bola keranjang lelaki Itali Sana Basket, yang juga dikenali sebagai Montepaschi Siena.

Sports Ambassador

Duta Sukan

Bakat dalam satu generasi - Cristiano Ronaldo, telah ditaja oleh pasukan kami sejak 2013. Sejak itu dia telah menjadi superstar dunia dan mencapai beberapa pengikirafan yang paling tinggi dalam sukan yang diceburinya. Kerjasama antara dua pihak ini telah melebihi permainan bola dan memasuki rangkaian produk kami, yang disertakan dengan input-nya, telah mendorongkan penghasilan CR7.