MENGENAI KAMI

No.1 In The World

MENGAPA HERBALIFE NUTRITION

Herbalife Nutrition ialah jenama #1 dalam kombinasi penggantian makanan dan suplemen protein*. Kami adalah peneraju global dalam penggantian makanan, suplemen pemakanan dan produk penjagaan kulit dengan lebih daripada 5.3 juta Herbalife Nutrition shake yang diminum setiap hari di seluruh dunia**.

APAKAH ITU HERBALIFE NUTRITION

Hari ini, Herbalife Nutrition beroperasi di lebih 90 buah negara dengan lebih 8,000 pekerja di seluruh dunia. Falsafah teras Herbalife Nutrition adalah untuk menyediakan akses kepada nutrisi yang diperibadikan kepada berjuta-juta orang di seluruh dunia adalah lebih relevan hari ini berbanding ketika syarikat itu ditubuhkan pada tahun 1980.

Founded in 1980 Icon

Ditubuhkan di Los Angeles

In Over 90 Countries Icon

Negara-negara di seluruh dunia

Over 8000 Employees Icon

Kakitangan di seluruh dunia

Woman Pouring Milk into Blender

INDIVIDU KE INDIVIDU

Produk kami tersedia secara eksklusif melalui Ahli Herbalife Nutrition Bebas yang terdidik dan terlatih yang menyediakan penyelesaian komprehensif dan diperibadikan kepada matlamat nutrisi dan kesejahteraan pelanggan mereka. Pengalaman sentuhan tinggi secara bersemuka ini adalah penting bagi misi kami untuk meningkatkan tabiat nutrisi komuniti kami dan inilah yang membezakan kami secara positif.

Woman Explaining Product Label

BIMBINGAN JURULATIH PERIBADI

Komuniti Herbalife Nutrition bersedia untuk menyokong matlamat anda dan membantu anda mengubahnya menjadi kenyataan. Jurulatih Herbalife Nutrition anda boleh menyediakan perkhidmatan yang diperibadikan untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Ahli Bebas kami akan menghubungkan anda dengan orang yang berfikiran sama dan memberikan sokongan, nasihat dan motivasi bersemuka secara peribadi yang anda perlukan dalam perjalanan anda.

Logo - Herbalife Nutrition Foundation

MEMBERI BALIK

Ahli Bebas dan kakitangan Herbalife Nutrition menyumbang kepada komuniti mereka. Mereka secara sukarela meluangkan masa dan menderma kepada program yang menggalakkan nutrisi yang baik dan gaya hidup aktif. Ramai yang berbuat demikian melalui pertubuhan bukan berasaskan keuntungan kami , Yayasan Herbalife Nutrition dan rangkaian program Casa Herbalife.

Ditubuhkan pada tahun 1994, Yayasan Herbalife Nutrition (HNF) didedikasikan untuk meningkatkan kehidupan kanak-kanak. HNF bekerjasama dengan organisasi di seluruh dunia untuk menyediakan nutrisi yang sihat untuk kanak-kanak berisiko.

Cristiano Ronaldo Drinking F1 Shake

PENAJAAN KAMI

Herbalife Nutrition menaja lebih 170 acara sukan, pasukan dan atlet di seluruh dunia, termasuk lebih daripada 50 atlet dan pasukan terkemuka di Asia Pasifik. Beberapa pasukan tajaan Herbalife Nutrition termasuk: Cristiano Ronaldo, LA Galaxy dan Jawatankuasa Olimpik Vietnam dan banyak lagi.